Artwork til koncerten med Thomas Helmig og Phlake

Thomas Helmig + Phlake

30. juni | 17.00-23.00

475 kr. + gebyr

Fængselsgården

Find billet

Thomas Helmig og Phlake spiller på FÆNGSLET den 30. juni 2023.

Den 30. juni 2023 præsenterer Horsens & Friends hele Danmarks Thomas Helmig – samt fantastiske Phlake på FÆNGSLET – det bliver en kæmpe dansefest under åben sommerhimmel i Horsens.

Både Thomas Helmig og Phlake har haft et stort år i 2022: Thomas Helmig gav bl.a. sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene, Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og en uannonceret surprise-koncert på Northside Festival.

Phlake har lagt scenerne ned på Grøn Koncert i år, og de har i den grad gjort sig bemærket i den danske musikbranche med deres tekstunivers og fængende melodier. I dette efterår er Phlake på Europa-turné, men til sommer er de heldigvis tilbage i Danmark, så vi kan få en fest i Horsens!

Det er ikke første gang, vi har besøg af hverken Thomas Helmig eller Phlake i Horsens, og vi er utrolig stolte over og glade for at kunne byde to så dygtige kunstnere og bands velkommen tilbage til vores by – og så i skøn forening.

Tilmeld dig Facebook-eventet og hold dig opdateret.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG